Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van www.smulcafetaria.nl/ Smul cafetaria, lunchexpress en party, catering service te IJmuiden.

  1. De levering van uw bestelling, trachten wij te leveren binnen een half uur tot 1 uur. Grote bestellingen kunnen tevens telefonsch worden doorgegeven, en kunnen er afspraken worden gemaakt over het tijdstip van levering.
  2. Als wij niet bij machte zijn uw bestelling te leveren, stellen wij u zo speodig mogelijk op de hoogte. Wij behouden ons het recht uw bestelling te weigeren indien wij deze niet kunnen verwerken of uitvoeren. Hieruit vloeit voor ons geen enkele aansprakelijkheid voort. Wij zullen in dat geval het eventuele reeds vooraf betaalde bedrag aan u restitueren.
  3. Het kan voorkomen dat prijzen en/of eventuele producten niet overeen komen met de omschrijving van het product, ondanks dat wij onze website regelmatig hierzien zijn foutieve prijzen voorbehouden en is Smul cafetaria niet aansprakelijk en worden prijzen gehanteerd die overeenkomen met de prijzen in onze winkel.
  4. Al onze producten komen vers uit eigen keuken, mocht u ondanks onze kwaliteit niet tevreden zijn dan stellen wij het op prijs om contact met ons op te nemen via smul-hms@ziggo.nl.
  5. Smul cafetaria is op de hoogte van allergenenwet, het is aan de klant om eventuele allergieën door te geven aan Smul cafetaria, zodat wij garant kunnen staan voor het product zonder ingredienten die de allergieën kunnen veroorzaken. Smul cafetaria is ook niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die het met zich mee kan brengen als dit niet schriftelijk is doorgegeven.
  6. Voor het bezorgen van onze producten zijn kosten en bezorggebied verbonden:

Op maandag zijn wij uitsluitend voor catering doeleinden geopend welke telefonisch minimaal twee dagen ( zaterdag ervoor) aan ons zijn doorgegeven hierbij geldt een minimaal bedrag van € 150,-

Openingstijden dinsdag tot en met zondag 12:00 tot 19:45 waarbij onze producten zoals op de website staat vermeld in tijd van levering kan verschillen. Het is dan ook uitsluitend mogelijk om deze producten binnen de tijden te bestellen. Smul cafetaria kan een bestelling weigeren als dit buiten deze tijden besteld wordt. Het bezorggebied van Smul cafetaria is Ijmuiden voor koude en warme producten. Voor Driehuis,Santpoort Noord en Velserbroek gelden alleen koude lunch producten. De minimale besteding is € 7,50 en er worden € 2,50 bezorgkosten berekent. Buiten deze regio in overleg met Smul cafetaria.